Biuro Prasowe

12-04-2017 Profi Laureatem Programu Najwyższa Jakość Quality International 2017

Profi

Kapituła Programu Najwyższa Jakość Quality International 2017 przyznała Wielkopolskiej Wytwórni Żywności PROFI tytuł laureata w kategorii: QI Product za zupę krem paprykowy z mozzarellą.

Najważniejszymi kryteriami oceny jakości produktów i usług w Programie Najwyższa Jakość Quality International 2017 są: wysoka jakość potwierdzona badaniami kompetentnych instytucji, stan wdrożenia systemów zarządzania jakością, poświadczone nagrody i wyróżnienia, właściwości użytkowe i estetyczne wyrobów oraz jakość usług, a także stopień konkurencyjności, nowoczesność zastosowanych rozwiązań, sprawna organizacja systemu usług posprzedażowych, czytelność informacji, przyjazność dla środowiska, bezpieczeństwo użytkowania, wyjątkowość geograficzna występowania, jeśli dotyczy. O przyznaniu tytułu decyduje łączna liczba przyznanych punktów.

OProfi: Wielkopolska Wytwórnia Żywności PROFI to czołowy na polskim rynku producent żywności. To znana i popularna marka, zbudowana w całości na polskim kapitale. Czerpiąc z ponad dwudziestoletniego doświadczenia w produkcji żywności, przygotowuje gotowe do spożycia, wysokiej jakości dania, których wyjątkowy smak zamykany jest w wygodnych i bezpiecznych opakowaniach. Nowoczesna technologia produkcyjna, niezawodna jakość produktów, a także liczne nagrody rynkowe sprawiają, że Profi cieszy się dużym zaufaniem i uznaniem konsumentów w Polsce i za granicą. Więcej informacji na stronie www.profi.com.pl i www.kochamzupy.pl.

Zobacz też film o ludziach Profi:  https://www.youtube.com/watch?v=aH11a2b2nPc.

 

Strona korzysta z plików cookies. Przebywanie na niej oznacza akceptację polityki prywatności. Nie pokazuj więcej tego komunikatu